SSS

İSTEK Okulları Yapay Zeka Çağında Eğitim Konferansı 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi’nde İnan Kıraç Konferans Salonu’nda 09.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
İSTEK Okulları’nın evsahipliğinde gerçekleşecek Yapay Zeka Konferansı ve gün içerisinde sunulacak öğle yemeği ücretsizdir.
Konferansa, geleceğin dünyasına öğrenci yetiştirmenin heyecanını yüreğinde hisseden tüm eğitimciler katılabilir. Her branştan ilk ve orta öğretim öğretmenleri, okul yöneticileri ve akademisyenler web sitesi üzerinden kayıt yaptırarak konferansta izleyici olarak yer alabilir. Konuşmacıların uzmanlık alanları açısından özellikle Matematik, Fen Bilimleri, BÖTE ve PDR branşlarındaki öğretmenlerin konferanstan büyük yarar sağlayacağı düşünülmektedir.
Evet. Konferansta simultane tercüme yapılacaktır.
Konferansa katılmak için, web sitesinde yer alan katılım formunu doldurarak kayıt olmanız gerekmektedir. Konferansta hangi oturumlar olacak?
Hayır. Konferans katılım formunu doldurarak tüm oturumlara katılabilirsiniz.
Kendi aracınızla gelecekseniz üniversitemizin otoparkını ücretsiz kullanabilirsiniz.
Lütfen "İletişim Formu"nu doldurunuz. Ya da iek@istek.k12.tr ye email atınız.
Konferansta dört konuşmacı sunum yapacak ve bir panel oturumu gerçekleşecek. Ayrıntıları programda görebilirsiniz. Ayrıca Ufuk Tarhan ve Prof. Cem Say kitaplarını imzalayacaklar.
Evet var, "INANKIRAC" SSID yayınına şifresiz bağlanabilirsiniz.